Beboerinformation d 6/9-2018

Trækprøver af Steni-plader
Vi har haft Syn og Skøn på vores Steni-plader, hvilket bl.a. indebar en trækprøve. Vi har ikke hørt noget endnu, men rapporten skulle foreligge i løbet af september.

Elevatorer
Vi nærmer os en afklaring ift. elevatorer. Bestyrelsen har netop besluttet at gå videre med en leverandør og mangler blot en opdatering af det seneste tilbud, hvorefter processen med renoveringen af elevatorerne går i gang. I får mere info, når vi har en nøjagtigt tidsplan.

Hofor
Vi har fået isoleret vores varmecentral og den er netop afleveret.

Haven og de grønne områder
Vi har fået mange henvendelser vedr. haven og de grønne områder på ejedommen. Vi medgiver, at de ser lidt triste ud, men har vurderet, at det er spild af penge at gøre noget med dette, da vi alligevel står over for en udskiftning af facaden snart.
Når den nye byggesag er ovre, har vi planer fra det gamle haveudvalg, der bl.a. inkluderer et nyt og lækkert cykelskur, bede og spiseområder.

Vand i kælderen
I forbindelse med udarbejdelse af haveplaner i 2015, havde vi Dansk Skybrudsforsikring ude. Dette for at undgå lignende mængder vand i kælderen, som vi havde i 2011. Siden denne rapport fra Dansk Skybrudsforsikring har vi lavet de tiltag, der var økonomisk tilgængelige.
Der kan dog stadig komme vand i kælderen ved mange dages regn eller ved lignende tilfælde som i 2011. Husk derfor at hæve jeres ting i kælderrummene væsentligt på ikke-organiske materialer. Dette er et krav fra mange forsikringsselskaber, så tjek evt. højde for denne hævelse ved dit eget selsskab.

Betonklodser
Betonklodserne er flyttet fra græsplænen og ud på stenene. Disse er en vigtig del af vores afdækning, som vi har af sikkerhedsmæssige årsager. Derfor kan hverken betonklodser eller afdækning tages ned, før der er styr på nedfarne plader.

Parkeringsvagt
Pga. heftig aktivitet i indkørslen til ejedommen, har bestyrelsen igangsat, at der kommer parkeringsvagter på matriklen. Denne ordning vil også indbefatte parkeringsanlægget, hvorfor alle parkeringslejere vil få individuelle parkeringskort til deres bil.

Kælderregistrering
Vi er ved at være i mål med kælderregistreringen. SWE udarbejde lige nu skrivelser til de ejere, der har forkerte rum eller slet ingen. Hvis I ikke hører noget, skal I altså ikke foretage jer noget.

Tagrenovering
Tømrerne har netop lavet det sidste på taget og denne sag er nu afsluttet og afleveret tilfredsstillende.

Beboerinformation
Dette er den sidste beboerinformation, der kommer ud til alle beboere på skrift. Frem over vil denne kunne findes på foreningens hjemmeside eller på Facebook. Såfremt du stadig ønsker at få beboerinfoen i din postkasse, skal du skrive en mail til Rikke Pedersen på rp@swe.dk inden d. 1.10.18.

Næste bestyrelsesmøde
D. 9. oktober 2018 kl. 16.30