Beboerinformation d 4/12-2018

Husorden
Vi minder alle om, at vi har en husorden på ejendommen, som vi alle har et ansvar for at overholde. Vi hører fra flere beboere, at der bliver spillet for høj musik, boret og hamret uden for tidspunkterne anvist i husordenen. Vi bor rigtig mange på ejendommen, hvorfor vi er nødt til at tage hensyn til hinanden. Husk derfor at skrue ned for musikken og holde igen med anden larm før kl. 8.00 og igen efter kl. 19.30 i hverdage og før kl. 10 og efter kl. 17.00 lørdage. Søndage skal der være ro. I kan finde husordene på dette link: https://osterpark.dk/husorden/

Boremaskine savnes
Vi har en slagboremaskine, som alle kan låne af Martin fra STØV. Den har været væk rigtig længe og er altså ikke kommet ’hjem’ til kælderen. Vil vedkommende, der har denne få den afleveret hurtigst muligt? Den kan lægges nede i vaskerummet.

Elevatorer
Vi får en del henvendelser fra jer vedr. elevatorerne. Vi ved godt, at de ikke virker, som de skal, hvorfor vi også har lavet en aftale med BA-elevatorer om renovering af alle elevatorer. Vi starter med 213 og afventer pt. en tidsplan. I får info ud, så snart vi har nyt.

Kælderregistrering
Vi er ved at være i havn med den omfattende kælderregistrering. I løbet af de næste par måneder kommer der skilte op på alle kælderrum, så det fremover er tydeligt, hvad der hører til hvad.

Juletræer i indgangspartierne
Som I måske har lagt mærke til, har vi fået juletræer op i indgangspartierne. I er velkomne til at hænge lidt julepynt på træerne, så vi kan få dem fyldt op i denne dejlige tid.

Næste bestyrelsesmøde
D. 10. januar 2019 kl. 16.30